fbpx

belsőépítészeti tervezéssel kapcsolatban rengeteg információt lehet hallani korábbi ügyfelektől. Sokan közülük szívesen osztják meg a tapasztalataikat másokkal, személyesen és az interneten egyaránt. Egyesek nem feltétlenül a megrendelők véleményére kíváncsiak, hanem inkább arra, hogy a szakemberek hogyan élik meg a munkájukat. Például sokakat érdekel az, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeniük, hiszen vannak különleges kérések, amikhez nekik mindenképp alkalmazkodniuk kell. Ha Te is szeretnél informálódni a belsőépítészeti tervezés részleteiről a szakemberek szemszögéből, itt a lehetőség, hogy kicsit beavassunk a szakma rejtelmeibe!

belsőépítészeti tervezésnél nagyon változatos kötöttségekkel lehet találkozni. Előfordulhat, hogy a tulajdonos ragaszkodik a régi burkolathoz, ráadásul még padlófűtés is van az ingatlanban. Ahhoz, hogy az ilyen és ehhez hasonló kívánságok ne okozzanak kihívást, a belsőépítészeti tervezéskor muszáj a komplett lakást egyben látni és úgy kezelni, hogy az egyéni kívánságok és később majd a a különböző funkciók működése biztosított legyen. Az adott teret teljes mértékben a felhasználók szükségleteire és igényeire szabjuk, a meglévő építészeti elemeket, amikhez ragaszkodnak az ügyfelek, optimálisan alkalmazzuk. A természetes és mesterséges fényeknek egyaránt fontos szerepet tulajdonítunk. Igyekszünk azt a fény adottságot világítással megteremteni, ami a nappali, természetes fények mellett van. A belsőépítészeti tervezés során egy zongora vagy televízió praktikus elhelyezése sem okozhat nehézséget.

belsőépítészeti tervezéskor mi bármivel megbirkózunk. Legfőbb célunk, hogy minden ügyfelünknek megvalósíthassuk álmaik otthonát. Weboldalunkon nagyon sok korábbi referenciáinkat is meg lehet tekinteni, így előzetesen meggyőződhetsz arról, hogy valóban színvonalas munkát végzünk. Ha igénybe vennéd szolgáltatásunkat, vagy kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.