fbpx
Belsőépítész több éves tapasztalattal, gyakorlattal segít, hogy végre beköltözhess álmaid otthonába!

Sokan döntenek úgy, hogy belsőépítészt kérnének fel az igényeknek megfelelő, ízléses otthon megteremtéséhez, azonban sokan nem igazán tudják, hogy mikor tanácsos felkeresni a szakembert. Sajnos bizonyos esetekben előfordul, hogy már nagyon későn keresnek hozzáértőt a belső terek kialakításához, így pedig a szakembernek nehéz lesz valóban minőségi végeredményt létrehozni. Emiatt akár az ingatlan átadásának ideje is kitolódhat, ez pedig további feszültségeket is eredményezhet. Ha Te is belsőépítészre bíznád a lakásod, és szeretnéd megtudni, hogy pontosan mikor érdemes felkeresned, itt a lehetőség, hogy tájékozódj!

Amennyiben az építkezés nulláról kezdődik, és még csak a telek van meg, építész viszont nincs, teljesen feleslegesen keresel belsőépítészt. Amikor már az építész elkezd dolgozni az ingatlanon, és nagyjából összeállt az épület tömeg, a fő funkciók pedig igény szinten kialakultak, elkezdhetsz foglalkozni a belsőépítész felkutatásával. Ha felépült a ház, és már a festők is készen vannak, biztos lehetsz benne, hogy elkéstél a szakember felkérésével. Ez esetben már nem tud megfelelő szakmai segítséget nyújtani, legfeljebb a bútorozásban tud közreműködni. A falak színével és a dekorációval kapcsolatban a lakberendezők és az enteriőr stylistok tudnak tanácsot adni.

Amikor az épület tömege kezd összeállni, óriási szükség lesz a belsőépítész közreműködésére, aki az építésszel szorosan együtt dolgozik. Már a legelejétől végig kell gondolni mindent, a legapróbb részletekig, mert utólag nagyon nehéz módosítani, egy ilyen helyzet a hibalehetőségek sorát rejtheti magában.

Ennél a projektünknél – https://www.tererzek.hu/project/lakas-budapest-romai/ -az építészekkel közösen dolgoztunk, és mire elkezdődtek a munkálatok, már összeállt a teljes koncepció, látvány és világítástervekkel kibővítve. A végeredmény magáért beszél, tökéletes munkát végezhettünk, így pedig az ügyfél is maximálisan elégedett volt.

Hívj időben belsőépítészt, és megvalósíthatod álmaid otthonát! Ha igénybe vennéd szolgáltatásunkat, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!