fbpx

Belsőépítészeti tervezés

Teljeskörű tervezés 3D látványtervezéssel és dokumentációval.

Részletes igényfelmérés alapján a funkcionális terek újragondolásával és pontosításával, koncepcionálisan megtervezzük az adott enteriőrt. Segítünk abban, hogy olyan életteret hozzunk létre, amely maximálisan az ott élők igényeit szolgálja ki. A legfontosabb, hogy az otthon jól működjön.  A 3D látványterveknek köszönhetően nagyon pontos képet adunk arról, hogyan fog kinézni az épülő otthon, vagy felújítandó ház az elkészülte után. Nagy hangsúlyt kap a bútorozás és a kiegészítők használata, illetve belsőépítészeti elemek megválasztása. Különös figyelmet fordítunk a világítás megtervezésére.

A pontos dokumentációnak köszönhetően (amely a burkolat-tervtől a világítás terven át, az egyedi bútor rajzokra és a berendezési tárgyak listájára is kiterjed) a végeredmény garantált.

Elsősorban felújítók és/vagy építkezők számára. Ideális megoldás új építésű ingatlanok, vagy felújítandó otthonok teljes megtervezésére. Igény szerint helyszíni koordinációval.

Tervezés átlagos időtartama: 10-14 hét, de ez nagyban függ az egyedi igényektől, a projekt volumentől és az egyeztetésektől.

Mit Tartalmaz?

 • Színes és Vonalas alaprajzok:
  A látvány szempontjából meghatározó belsőépítészeti elemek pontos rajzi definiálása. Felületek, anyagminőségek, főméretek jelölése. Anyagjelölések (burkolatok) Részletes, vonalas méretezett alaprajz
 • Falnézeti rajzok:
  A látvány szempontjából meghatározó belsőépítészeti elemek pontos rajzi definiálása. Felületek, anyagminőségek, főméretek jelölése.  Anyagjelölések (burkolatok) Részletes, vonalas méretezett falnézeti rajzok
 • Világítási terv:
  A látvány szempontjából meghatározó elemek pontos rajzi definiálása – lámpakiállások, egyéb elektromos kiállások jelölése. Lámpatestek konszignációja. A látvány szempontjából meghatározó falnézeti rajzokon elektromos kiállások jelölése
 • Bútorozási terv:
  Bútorok fő méretei, jellegük, anyaguk, funkciójuk meghatározása és ezek összehangolása. Anyagjelölések. Kivitelezésre alkalmas tervek, melyek az asztalos gyártmányterv készítéshez szükséges információkat tartalmazza.
 • Anyagjegyzék, konszignációk:
  A látvány szempontjából meghatározó elemek, kiválasztott termékek meghatározása – szaniterek, lámpatestek, mobiliák, beltéri nyílászárók, kiegészítők stb.

Pontos igényfelmérés és konzultáció után, egyedi árajánlatot készítünk

Bővebb információ és árajánlatkérés