fbpx

Amikor megvásárolunk egy lakást, elképzeljük, hogy milyen is lesz benne élni, ám ez csak nagy vonalakban fedi le az igényeket. Éppen ezért érdemes bevonni egy szakembert a folyamatba, aki nem csak a lakberendezési feladatokat veszi le a vállunkról, de a koncepciótervezésben is jártas.

koncepciótervezés lényege az optimális térszervezés, ami azt jelenti, hogy a tereket egészében és funkcionálisan gondoljuk át. Ehhez igazítjuk az infrastruktúrát és a berendezést, valamint a világítást is ehhez igazodva tervezzük meg. A koncepciótervről egy berendezési alaprajz és helyiségenként 3D látványképek készülnek.

Amikor koncepciótervezésről beszélünk, akkor nem csupán látványtervezésről van szó, amit az ügyfél koordinál – éppen ellenkezőleg: egy rendkívül pontos és részletes igényfelmérést követően olyan terv születik, ami tökéletesen kielégíti a megrendelő igényeit, hiszen vele folyamatos egyeztetve készül el az új otthona.

Amennyiben szeretnéd az otthonodat a lehető legmagasabb szinten, koncepciótervezéssel igazítani az elvárásaidhoz, fordulj hozzám bizalommal elérhetőségeimen!