avagy vásárok és szakkiállítások 2017

Az év eleje mindig egy izgalmas időszak. Ilyenkor újult erővel vetjük bele magunkat a feladatokba. Keressük az új lehetőségeket, tűzünk ki célokat  és izgatottan várjuk az új trendeket. Ehhez segítséget nyújtva csokorba gyűjtöttem azokat a hazai rendezvényeket, ahol lehetőségünk van megismerkedni az újdonságokkal. Lássuk szépen sorban!

Természetesen én magam is részt veszek ezeken a kiállításokon és időről időre beszámolok egy kis összefoglalóval, hogy senki se maradjon le semmiről!  😉

Konyhakiállítás

Időpont: 2017.03-04-05.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

info: www.konyhakiallitas.hu

A legújabb konyhatrendeket felvonultatva megismerhetjük a hazai és nemzetközi gyártók kínálatát, legyen az bútor, kisgép, nagygép, étkező vagy akár világítás. Remek programokkal készülnek a szervezők, amit érdemes előtte átnézni, nehogy lemaradjunk valamiről!

Lakás kiállítás és vásár

Időpont: 2017. március 24-25-26.

Helyszín: Millenáris B épület

Információ: www.lakas2017.hu/

Érdemes körülnézni, ha csak fontolgatjuk az ingatlan cserét. Remek lehetőség a piaci helyzet felmérésére, sok hasznos és gyakorlati tanácsot kaphatunk, akár eladásról, vásárlásról vagy albérletről van szó.

Garden expo

Időpont: 2017.03.24-25-26.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

info: www.gardenexpo.hu

Itt mindent megtalálunk, ami kültéri. Nem csak azoknak szól, akik hatalmas kerttel rendelkeznek, hiszen az erkélyek és teraszok is nagy hangsúlyt kapnak tavasztól-őszig. A kiállítás fő témái: Kerti életmód, kerttervezés és kertépítés, kerti gépek, növények és Orchidea ünnep. Végre megtudhatom, hogyan kell szakszerűen vigyáznom az orchideáimra 🙂

Construma

Időpont: 2017. április 5-9.

Helyszín: Hungexpo Vásárközpont

Információ: www.construma.hu

 

A CONSTRUMA napjainkra olyan komplex kiállítási csokorrá vált, mely lefedi az otthonteremtés teljes spektrumát a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig, kerttervezésig.

A legjobban várt kiállítás, és egyben a legnagyobb volumenű is. Idén még összetettebb tematikával jelentkezik, amit kicsit ki is részletezek, és már most előre bocsátom, hogy ez bizony egy egész hétvégés program!

 

A CSOKOR KIÁLLÍTÁSAI 2017-ben:

CONSTRUMA (építőipar)

CONSTRUMA KERT (kertépítés, kerttervezés)

HUNGAROTHERM (épületgépészet)

LAKÁSVÁSÁR (használt és új lakóingatlanok)

RENEO (megújuló energia)

Az egyetlen hazai, kifejezetten zöldenergia témával foglalkozó szakkiállítás. A megújuló energia mellett az épületgépészeti megoldások és termékek bemutatására is lehetőséget biztosít. A kiállításon egyre nagyobb teret kapnak a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerek.

 

OTTHONDesign (lakberendezés, design, KONYHA Show)

A CONSTRUMA a hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállítási csokor, mely egyúttal a közép-kelet-európai régió vezető szakkiállítása is ebben a témában, mely kihagyhatatlan fórummá vált az elmúlt évek során. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi: a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig.

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebook-on is, ne felejtsd el legörgetni a tetszik gombot és bekapcsolni az értesítéseket, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről sem! 😉