Az okos rendszerek nemcsak a digitális világban elérhetőek. A modul rendszerű bútorok rendkívül jól alkalmazkodnak különböző élethelyzetekhez.

Kétféle modul típusról beszélhetünk. Az egyik, amikor különböző elemekkel bővíthető a rendszer, a másik, amikor a rendszer önmagában átalakítható. Az utóbbiról lesz most szó részletesebben.

Tulajdonképpen ezek az okos kis modul bútorok úgymond transzformálódnak, hogy új funkcióval örvendeztessenek meg bennünket. Komplexitásuk miatt leginkább a kis terekhez alkalmazkodnak jól.

Gondoljunk csak bele, hogy az okos telefonok kialakulásához is a fogyasztói igények vezettek el. Legyen kompakt, tudjon mindent, férjen el kis helyen. Valami ilyesmiről van szó itt is.

A gyerekszobától, a kollégiumon át a kis garzonig, sok térben el tudjuk képzelni az alábbi bútorokat és bizony létjogosultságuk is egyre nagyobb, mert a kislakás sosem megy ki a divatból!

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebook-on is, ne felejtsd el legörgetni a tetszik gombot és bekapcsolni az értesítéseket, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről sem! 😉

Képek forrása: Pinterest