belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Budapest S/ALON RAVAK Stand

RAVAK Design

A kiállítási stand tervezés során kiemelt célunk volt bemutatni a Ravak Fürdőszoba termékeinek és design elemeinek szépségét és funkcionalitását. A belsőépítészeti tervezés és koncepció tervezés a stand látványos és vonzó megjelenését célozta meg, hogy magával ragadja a látogatókat.

  Belsőépítészeti tervezés és koncepció terv

  80 m² 

  2021

  Budapest S/ALON

Koncepció Tervezés

A stand tervezése során figyelembe vettük a Ravak márka egyedi stílusát és értékeit, és ezeket integráltuk a tervezésbe. A design elemek, a színek és a megvilágítás mind a Ravak termékeinek kiemelését szolgálták, hogy azok a lehető legjobban érvényesüljenek a kiállításon.

Az ügyfeleinkkel való szoros együttműködés eredményeként olyan koncepció tervezést hoztunk létre, amely a Ravak Fürdőszoba filozófiáját tükrözi, és egyben vonzó és informatív volt a kiállítás látogatói számára. A standunk a S/ALON Budapest 2021 kiállításán kiemelkedett, és hozzájárult a Ravak márka népszerűsítéséhez és az érdeklődők megragadásához.

Belsőépítész Iroda

 

Teljes körű prémium belsőépítészeti tervezést, látványtervezést és opcionálisan igényelhető kivitelezést is biztosítunk.

→ Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink

 

Telefon: +36 70 518 2515

E-mail: írj Nekünk

TérÉrzék Design Stúdió Kft.

Shares