belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Villa Projekt Földszint - Közösségi Tér

Villa – Előszoba, Nappali, Ebédlő, Gyerekszoba, Otthoni Edzőterem

Szeretnénk bemutatni Villa Projektünk belsőépítészeti koncepció tervét, ahol a luxus villa modern és elegáns atmoszférát kapott. Az interior design tervezői csapatunk azon dolgozott, hogy egy olyan otthont teremtsen, ahol a funkcionalitás és az exkluzivitás tökéletes egyensúlyban van. Az első pillanattól kezdve, amikor belépünk az előszobába, az elegancia és a stílus magával ragad minket. A kristály csillár ragyogó fényei a luxus hangulatot erősítik, míg a klasszikus elegáns stílusú étkező bútorok a praktikus és elegáns megoldásokat szolgálják.
A nappali központjában egy modern elektromos kandalló található, mely meleg és barátságos légkört teremt. A kényelmes elegáns bútorok és az átgondolt design a pihenés és a közösségi élmények helyszínévé teszik ezt a teret. A gyerekszoba tervezésénél figyelembe vettük a gyerekek szükségleteit és vágyait. Az egyedi játékok és gyerekszoba dekorációk szórakozást és izgalmat hoznak a térbe. Tárolási megoldások segítenek a rendben tartásban, miközben a gyerek könnyedén hozzáférhet játékaikhoz és személyes tárgyaikhoz. Az otthoni edzőterem kényelmes alternatívát kínál a közeli fitneszteremmel szemben, ahol a gyakori utazás és a zsúfoltság helyett itt a magánélet és a testmozgás egyensúlyban van. Egy otthoni Gym tökéletes választás mindazok számára, akik egészséges életmódot követnek, és szeretnék az otthonukban élvezni a fitness előnyeit.
A télikert design az összhangot teremti a kültéri és beltéri között, természetes fény áradásával. Így a természet és a luxus együtt élvezhető.

Belsőépítészeti koncepció terv

  900 m² ebből a földszint 300 m²

  2021

  Nagykovácsi

Belsőépítészeti koncepció

A 300 m²-es földszinti rész központi eleme az előtér a 3 szintet összekötő lépcsővel és a szemetgyönyörködtető kristálycsillárral.
A nyugati traktusban kapott helyet a konyha valamint az étkező és a nappali. A keleti traktusban a dolgozó szoba, a konditerem, a vengészoba valamint a legidősebb gyerek lakrésze található. A két traktust egy hangulatos télikert kapcsolja össze.

Belsőépítész Iroda

 

Teljes körű prémium belsőépítészeti tervezést, látványtervezést és opcionálisan igényelhető kivitelezést is biztosítunk.

→ Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink

 

Telefon: +36 70 518 2515

E-mail: írj Nekünk

TérÉrzék Design Stúdió Kft.

Shares