belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés
belsőépítész lakberendező iroda térérzék design stúdió

Sverha Nikolett a Funkcionalista

Alapító és Tulajdonos

Hitvallásunk: „A tökéletesség nem az, amihez nincs mit hozzá tenni, hanem amiből nem lehet elvenni.”

Antoine de Saint-Exupéry

Formatervező mérnökként végeztem a BME-n, ezért a design, a funkcionalitás és az ergonómia már nagyon régóta része az életemnek. Enteriőr tervezőként arra törekszem, hogy az igények maximális figyelembevételével olyan magas színvonalú szolgáltatásokkal segítsük Ügyfeleinket, ahol a közös munkában szorosan együttműködve dolgozunk a tökéletes végeredményen, legyen az egy étterem, kávézó, iroda, első lakás vagy családi otthon. Sokéves tapasztalatunkkal támogatjuk a Megrendelőinket, de sosem mondjuk meg, hogy mit tegyen, hanem a végtelen lehetőségeket optimalizáljuk az igényeire feldolgozható mennyiségben, ezáltal megkönnyítve a döntését.

Belsőépítész tervező és lakberendező csapatommal minden nap azon dolgozunk, hogy az épített környezet tudatos tervezésével és szebbé tételével olyan jól működő tereket hozzunk létre, amelyben a funkcionalitás és az ott lakók személyisége összhangban van egymással. Tartós megoldásra törekszünk, mindig új, innovatív anyagokat és technológiákat használva, prémium minőségben.

Premium Belsoepiteszeti és Lakberendezesi iroda

 

Teljes körű prémium belsőépítészeti tervezést, látványtervezést és opcionálisan igényelhető kivitelezést is biztosítunk.

Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink

 

Telefon: +36 70 518 2515

E-mail: írj Nekünk

Web: TérÉrzék Design Stúdió 

Shares