belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Projektek Budapest XII. Kerület

  Belsőépítészeti tervezés – koncepció terv

  400 m²

  2021

  Budapest XII. Kerület

A felkérést az építészeti tervezés elején kaptuk, így lehetőségünk volt a szakági tervezőkkel együttműködve egy olyan koncepció kidolgozásában, ahol rugalmasabban tudtuk kezelni az építészeti adottságokat, amellett, hogy bizonyos keretekhez alkalmazkodtunk. Ez a korai bekapcsolódás biztosította azt, hogy az épületgépészet összhangba kerüljön a világítással és ne kelljen kompromisszumokat kötni.
Az alapvető megrendelői igény egy olyan modern, mégis meleg, elegáns és hívogató otthon volt, ahol a természetes anyagok dominálnak. Ezt az építészek is maximálisan szem előtt tartották és mi is igyekeztünk mindent eszerint tervezni. Így a vizes helyiségeket kivéve mindenhova pérmium minőségű valódi tölgy svédpadló került. A földszinti részen világos, míg az emeleti, intim zónákban sötét, füstölt tölgy színben. Ezekhez jól passzolnak a furnérozott, sötét beltéri ajtók, valamint az egyedi bútorok is.
Az üvegfallal elválasztott lépcsőtérnek köszönhetően az előszobába lépve impozáns látvány fogadja az érkezőket. A terek átláthatóak, a mennyezetig futó ablakoknak köszönhetően pedig olyan tágas a térérzet, ami a kertet is az enteriőr részévé teszi. Ez pedig az emeleti részen a csodás panorámával egészül ki.
A világítás kiválóan szolgálja a funkciókat és emeli ki a tereket. A ház automatizált (okosotthon) így az előre definiált világítás képek könnyedén elhívhatóak az ügyfél igény és hangulat függvényében.

Belsőépítész Iroda

 

Teljes körű prémium belsőépítészeti tervezést, látványtervezést és opcionálisan igényelhető kivitelezést is biztosítunk.

→ Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink

 

Telefon: +36 70 518 2515

E-mail: írj Nekünk

TérÉrzék Design Stúdió Kft.

Shares