belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Tervezési Folyamatunk

A tervezési folyamat egy olyan közös munka, ahol bizonyos előre definiált pontokon döntéseket kell hozni. E folyamat során minden szükséges információt megadunk, ami megkönnyíti a döntést, hogy a számodra legoptimálisabb megoldások születhessenek. Segítünk eligazodni a kínálat rengetegében, így neked a három-négy legjobb lehetőségből kell választanod több száz helyett. Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal támogatunk az út során, felkeszülve minden lehetséges akadályra és kérdésre.

Mutatjuk a részleteket!

0. Lépés
\
tervezési tanácsadás
0. Lépés

Kapcsolatfelvétel - Konzultáció

Hívj vagy küldj nekünk egy e-mailt amelyre válaszként kapsz tőlünk egy emailt részletes informaciókkal. Többek között egy igényfelmérő kérdőívet. Ezt kivetően mi 24 órán belül egyzetetünk veled egy időpontot, egy 30 perces ingyenes, kötelezettségektől mentes konzultációra, ahol megismerünk téged, az elképzeléseidet, ötleteidet, a projektedre szánt költségvetést és a határidőket.

Mi néhány napon belül elkészítjük számodra a teljesen egyénre szabott, részletes árajánlatunkat és a tervezési ütemezést.

Szerződés kötést követően, kezdődhet a munka!

Csomagjainkról többet tudhatsz meg innen →

1. Lépés
\
koncepció tervrajz
1. Lépés

Alaprajzi Koncepció elkészítése

Térszervezéssel illetve optimalizálással indul az alaprajzi tervezés, ezekre több verziót készítünk és moodboarddal, inspirációs képekkel támogatjuk.

Először finomítjuk a belsőépítészeti koncepciót és a kreatív irányt. Ezt egy prezentáció során mutatjuk be neked, majd kapsz időt, hogy dönteni tudj. Egyeztetünk és ha kell módosítunk, amíg el nem érjük a számodra legjobb megoldást. Aztán a berendezési rajz elkészítésével ezt a fázist lezárjuk. Innen megyünk tovább.

2. Lépés
\
koncepcióterv
2. Lépés

3D Koncepció Terv elkészítése

Az elfogadott berendezési rajzot lemodellezzük 3D-ben.

Itt a tér finomításával és a butortömegek meghatározásával megadjuk a karaktert. Itt is annyi variáció készül, amennyi a tér és funkció szempontjából indokolt és segíti a döntést, általában 2, maximum 3. Ennél a tervezési szakasznál még csak tömegeket és kontrasztokat határozunk meg, felületeteket, de nem konkrét termékeket. Ezeket a koncepciókat egy prezentáció során mutatjuk be neked, majd kapsz időt a döntésre. Ezen a ponton kell elkezdeni a felületeket, burkolatokat és termékeket kiválasztani.

Tehát itt több döntést is kell majd hoznod és egyre inkább körvonalazódik a végleges terv. Az itt kiválasztott koncepcióval haladunk tovább és ezt a fázist lezárjuk.

3. Lépés
\
3D látványterv
3. Lépés

Látványterv elkészítése

Az előző fázisban elkészült koncepciót elkezdjük “felöltöztetni” a kiválasztott burkolatokkal, bútorokkal és megoldásokkal. Dekoraljuk, beállitjuj a fénnyeket, majd elkeszítjük az első variációt a látványképekre. Ezt is prezentáljuk, majd kapsz időt a döntésre, természtesen, ha kell módosítjuk. Majd ezt követően elkészítjük a végleges látványterveket és panoráma képeket, igény szerint pedig a bejárható videót. Ezzel ez a szakasz is lezárul. Kezedben a képek és a videók a leendő otthonodról.

4. Lépés
\
Belsőépítészeti
4. Lépés

Terv véglegesítése - Dokumentáció elkészítése

A kész látványtervekről elkészítjük a szakágak számára szükséges rajzokat, amik az ajánlatban is részletezve vannak.
A dokumentáció átadását követően egyeztetünk a helyszínen a szakági kivitelezőkkel. Továbbá a csomag része a 60 nap projekt utánkövetés, szükség esetén helyszíni egyeztetéssel vagy közös vásárlással.
5. Lépés (opcionális)
\
Építkezés
5. Lépés (opcionális)

Projekt utánkövetés

Igény szerint nyomonkövetjük egyedi bútorok és kiegészítők rendeléseit, egyeztetünk a kivitelező szakemberekkel. Az utolsó pillanatban felmerülő kérdésekre is válaszolunk.

Opcionálisan a magasabb szolgáltatási csomagjaink része a projekt utánkövetés, de természetesen utána is elérhetőek vagyunk és válaszolunk minden felmerülő kérdésre, mert számunkra mindennél fontosabb ügyfeleink maximális elégedettsége.

Gyakori Kérdések

Belsőépítész Iroda

 

Teljes körű prémium belsőépítészeti tervezést, látványtervezést és opcionálisan igényelhető kivitelezést is biztosítunk.

→ Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink

 

Telefon: +36 70 518 2515

E-mail: írj Nekünk

TérÉrzék Design Stúdió Kft.

Shares