belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Prémium Minőség

Amit csinálunk

A belsőépítészeti tervezés egy olyan komplex szolgáltatásunk, amely során nagy körültekintéssel vizsgáljuk a megrendelő élethelyzetét, szokásait és kívánságait, majd ezeket az információkat hangoljuk össze az építészeti és technikai lehetőségekkel.

Legyen szó egy otthonról, egy irodáról, kávézóról vagy étteremről, mindig nagy odafigyeléssel dolgozunk, szaktudásunk legjavát nyújtva ügyfeleink számára. Figyelembe vesszük a tér adottságait, mindig minőségi és fenntartható megoldásokat kínálunk, amelynek fókuszában az értékteremtés áll.

A tervezési folyamat egy közös munka, ahol bizonyos előre definiált pontokon a megrendelőnek döntéseket kell hoznia. A folyamat során minden szükséges információt megadunk, ami megkönnyíti a döntést, hogy az ügyfél számára legoptimálisabb megoldások születhessenek.

→ Első lépésként egy részletes igényfelmérés történik, majd ezt követően készítünk egy programtervet, mely magában foglalja a lehetséges alaprajzi változatokat. Ezt egy moodboard segítségével prezentáljuk, így könnyen átlátható a koncepció. A legjobb alaprajzi elrendezés kiválasztása után lemodellezzük a tereket, ezáltal testet ölt a koncepció. Több egyeztetés és pontosítás után, jól látható és értelmezhető formában mutatjuk be a tervet, igény szerint 3D látványképek formájában. Tervezési csomagtól és igénytől függően 360° 3D látványkép és 3D Interaktív bejárható látványtervet  készítünk a terekről, valamint a kivitelezéshez szükséges dokumentációt is biztosítjuk.

→ PRÉMIUM MAX csomagunkban már a tervezés kezdeti lépésetitől becsatlakozhattok a 3D Interaktív tervezésbe, melyel egy teljesen új perspektívában láthatjátok és érzékelhetitetk a valós méreteket az általatok megálmodott terekben.

→ Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk!

→ Folytatásként nézd meg tervezési csomagjainkat és a hozzájuk tartozó Prémium szolgáltatásainkat.

START Csomag
Alaprajzi tervezés
OPTIMUM Csomag
+EXTRÁK
PRÉMIUM MAX Csomag
Teljeskörű szolgáltatással
alaprajzi tervezés

START Csomag

  Kiknek ajánljuk?

  Első sorban olyan érdeklődők számára ajánljuk, akik kíváncsiak a térben rejlő lehetőségekre vagy tanácstalanok a térszervezést illetően és gyors segítségre van szükségük. Lakások és családi ház koncepciók átgondolására tökéletes. Ideális lakás vásárlásnál, felújítás előtt a megváltozott élethelyzet miatt, illetve építkezés előtt, amikor az építész koncepció terv készül.

  Mit tartalmaz?

  → Igényfelmérés, briefing
  → Koncepció meghatátozás, Moodboard
  → Térszervezés, alaprajzi koncepciók több változatban
  → Optimalizált, méretezett berendezési alaprajz
  → Tervezési idő: 3 hét
  → 100% Pénzvisszafizetési Garancia

  Mit NEM tartalmaz?

  × 3D tervezés
  × 360°-os panoráma és Full HD fotorealisztikus képek
  × Bejárható 3D videó
  × Anyagkiírás, Konszignáció
  × Személyes konzultáció
  × Közös vásárlás
  × Belsőépítészeti dokumentáció részletrajzokkal

  belsőépítész, lakberendező, enteriőr tervezés

  OPTIMUM Csomag

  Kiknek ajánljuk?

  Tökéletes, akkor amikor a teljes koncepciót úgy szeretné látni a megbízó, hogy még minden a tervezési fázisban van. Felújítás és építkezés előtt, valamint épülő családi házak építész tervezési fázisában. A belsőépítészeti koncepció így könnyen integrálható az építész tervekbe, úgy, hogy a megrendelő már látja, milyen lesz a végeredmény.

  Mit tartalmaz?

  → Igényfelmérés, briefing
  → Koncepció meghatátozás, Moodboard
  → Térszervezés, berendezési alaprajz
  → Full HD Felbontású Fotorealisztikus 3D Látványképek
  → Tervezési idő: 6 hét
  → Projekt utánkövetés: 30 nap
  → 100% Pénzvisszafizetési Garancia
  Optimum+ kiegészítés kérhető
  → 360°-os panoráma 3D képek helyiségenként
  → Rövid (10-15mp) interaktív bejárható 3D videó

  Mit NEM tartalmaz?

  × Belsőépítészeti dokumentáció részletrajzokkal
  × Közös vásárlás
  × Helyszíni koordináció, tervezői művezetés
  × Személyes konzultáció
  × Anyagkiírás, konszignáció

  lakberendezési trendek térérzék design stúdió

  PRÉMIUM MAX Csomag

  Kiknek ajánljuk?

  A PRÉMIUM MAX csomagunk tartalmazza a szolgáltatásaink teljes palettáját, melyet a professzionálisan kidolgozott folyamataink támogatnak a megrendelővel történő kezdeti kapcsolat felvételtől egészen a „kulcsátadásig”.

  → Számunkra akkor prémium minőségű egy belsőépítészeti szolgáltatási csomag, ha számos fontos tényezőt ötvöz, amelyek összességében garantálják az ügyfeleink elégedettségét és a projektjeik magas színvonalát.

  Egyedi és Személyre Szabott megközelítés: Prémium szolgáltatásunkban az egyedi igényeidre és elvárásaidra szabott megközelítést alkalmazunk. A tervezőink szorosan együttműködnek veled, hogy megértsék a preferenciaidat és egyedi tervezési megoldásokat kínáljanak számodra.

  Professzionális Szakértelem és Tapasztalat: A magas minőségű szolgáltatásaink mögött tapasztalt és jól képzett belsőépítész csapat, enteriőr- valamint látványtervező, és nem utolsó sorban megbízható kivitelező partnerek állnak. Ezek a szakemberek rendelkeznek a megfelelő tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy sikeresen megvalósítsák az elképzeléseidet.

  Kiváló minőségű Anyagok és Kivitelezés: A minőség biztosítása érdekében kizárólag kiváló anyagokat és kivitelezési eljárásokat alkalmazunk. Ez biztosítja, hogy a végeredmény magas színvonalú és hosszú élettartamú legyen.

  Teljeskörű Szolgáltatások: Ügyfeleink részére teljeskörű szolgáltatásokat kínálunk, amelyek magukban foglalják a tervezést, a kivitelezést és a tervezői művezetés is. Ez egyszerűsíti és hatékonyabbá teszi a folyamatot, hiszen minden egy kézben koncentrálódik.

  Következetes Kommunikáció és Kapcsolattartás: Számunkra kulcsfontosságú a transzparens és következetes kommunikáció az ügyfél és a kivitelező szakemberek között. A megrendelőnek folyamatosan tájékoztatást nyújtunk a projekt állapotáról és fejleményeiről, így naprakészen nyomon követhető a projekt státusza és a buget alakulása.

  Garancia és Utógondozás: A prémium minőségű belsőépítészeti szolgáltatásokkal garanciát nyújtunk a tervezési munka minőségére, valamint projekt utánkövetést biztosítunk a kivitelezésnél meghatározott ideig.

  Mit tartalmaz?

  → Igényfelmérés, briefing
  → Koncepció meghatátozás, Moodboard
  → Térszervezés, berendezési alaprajz
  → 360°-os 3D panoráma képek helyiségenként
  → Teljeskörű belsőépítészeti dokumentáció részletrajzokkal (+bútorrajzok, világítasterv, burkolatkiosztási terv, falnézetek)
  → Anyagkiírás
  → Konszignáció
  → 3D Interaktív bejárható videó minden helyiségről
  +tervezés közben interaktív betekintés
  → Személyes konzultáció: 3 alkalom
  → Közös vásárlás: 2 alkalom
  → Tervezési idő: maximum 8 – 10 hét
  → Projekt utánkövetés: 60 nap
  → 100% Pénzvisszafizetési Garancia
  +tervezői művezetés igény szerint

  → Miért érdemes inkább egy Prémium belsőépítészeti szolgáltatás csomagot választani?

  A magas minőségű belsőépítészeti munka hosszú távú beruházást jelent, mivel az egyedi és minőségi megoldások hosszú éveken át élvezhetőek lesznek, e mellett az ingatlan értékét nagyságrendekkel növeli, így hosszútávú értékteremtést is biztosítunk ügyfeleink számára.
  Összességében a Prémium MAX csomagunk garantálja, hogy az elvárásaidhoz és igényeidhez megfelelő minőségi és professzionális szolgáltatást kapj, ami hosszú távon is elégedettséget, kényelmet és értéket biztosít számodra.

  3 Szolgáltatásaink

  Belsőépítész Tervező Iroda

  Belsőépítészeti Tervezés - Koncepcióterv

  Belsőépítész és enteriőr szakértőink az első találkozótól kezdve kiemelten figyelnek rád és igényeidre. A tervezés során megismerkedünk a stílusoddal, szükségleteiddel és céljaiddal. Az igényeid alapján olyan koncepciótervet készítünk, amely illeszkedik az életviteledhez, funkcionálisan működik, maximálisan kihasználj a rendelkezésre álló teret és harmonizál az építészeti környezettel.

  KONCEPCIÓ ÉS MOODBOARD

  A moodboard egy vizuális eszköz, egyfajta fotókollázs az inspirációs képekből, amely összefogja és támogatja az alaprajz megértését.

  A moodboard lényege az, hogy segít megjeleníteni a tér különböző elemeit, a színvilág, stílus és anyagok összekapcsolásával, hogy lásd a leendő tér hangulatát, még mielőtt a 3D terv elkészülne.

  Ez az alapja a koncepció tervnek, ami a tervezési munka gerincét adja. Ez az a váz, amire a teljes tervezési folyamat épül. Egy projekt sikerének kulcsa egy jól működő koncepció és terv.

  DOKUMENTÁCIÓ, KONSZIGNÁCIÓ, ANYAGKIIRÁS

  Az anyagkiírás során a projekt terv alapján meghatározott anyagokat, burkolatokat, tapétákat, bútorokat, lámpákat és más kiegészítő elemeket segítünk kiválasztani neked és összesítjük azt.

  Elkészítjük a konszignációs jegyzéket mely tartalmazza a összes betervezett berendezési tárgyat, lámpát, kiegészítőt és burkolatot, beleértve a mennyiséget, az árat és a beszállító nevét.

  Folyamatos kapcsolad veled és a szakemberekkel

  Tervezőink, folyamatos kapcsolatot tartanak a beszállítókkal, gyártókkal és segítenek a megrendelési és vásárlási folyamatban.

  Az anyagkiírás során elkészítjük a szükséges dokumentációkat, amelyek alapján árajánlatokat lehet kérni a beszállítóktól, és rögzítésre kerül a pontos anyag mennyiség, típus, méret, szín és egyéb technikai részletek.

  Profi dokumentációt kapsz

  A dokumentáció és a kommunikáció rendkívüli módon segíti a zökkenőmentes közös munkát a tervező, az építész és kivitelezők között.

  lakberendező belsőépítész törökbálint térérzék design stúdió

  Enteriőr tervezés - Stílus & Design

  Sokan érzik, hogy mi az, ami tetszik nekik, mégis elbizonytalanodnak, ha arról van szó, hogy fogalmazzak meg milyen stílus vagy megoldás az, ami a leginkább passzol az életterükhö vagy az irodájukhoz.

  SZíNEK, STíLUSOK, BÚTOROK

  Tervezőink segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást, legyen szó, stílusról, színekről, burkolatokról vagy bútorokról. Összehangoljuk az általad megálmodott hangulatot az építészeti lehetőségekkel.

  A stílus lehet modern, klasszikus, vintage, skandináv, minimalista vagy bármilyen egyéb irányzat, amely megfelel a te egyéniségednek akkor rád szabjuk.

  Harmónia megteremtése

  Segítünk az ideális kiegészítőket kiválasztani, ami kapcsolódik a térhez. Ezek lehetnek dekorációs tárgyak, lámpák, textilek, festmények vagy más kiegészítők, amelyek hívogatóvá és komfortossá varázsolják a helyet.

  fürdőszoba

  3D Interaktív Látványtervezés

  Mielőtt bármilyen kivitelezési munkához hozzálátunk, a tervezés részeként új generációs innovatív technológiával, okos eszközön is működő, 3D interaktívan bejárható látványterveket készítünk. Így világos képet kapsz arról, hogyan fog méretarányosan is kinézni az elképzelt belső tér.

  Több mint egy statikus kép

  Az általunk készített interaktív látványterv lehetővé teszi számodra, hogy valóban megértsd és érezd a teret és a méreteket. A mélység és a térérzék kulcsfontosságú egy adott tér tervezésében, melyet egy statikus látványterv kevésbé tud visszaadni.

  Óriási segítség

  Az interaktív 3D látványtervben a valódi méretek érzékelhetővé válnak így könnyedén felismerhetők az esetleges problémák és lehetőségek a tervezés során. Ez óriási segítséget ad számodra, hogy a legjobb döntést sikerüljön meghoznod.

  A legjobbat tudod kihozni a teredből

  A valósághű vizualizációs technológia lehetővé teszi, hogy aktívan részt vegyél a tervezési folyamatban, és megértsd a tervezett tér potenciálját. Amikor olyan életterekről van szó, ahol jelentős mennyiségű időt töltesz, legyen az az otthonod, vagy az irodád, nagyon sokat számít, hogy milyen érzés ott lenni. Ebben segítünk neked már akkor, amikor még minden lehetséges, az „első kapavágás” előtt.

  Hosszú távon megtakarítás → Idő és sok-sok Pénz

  Az Interaktív látványtervek segítenek neked érzékelni a különböző méreteket és arányokat, és jobban megérted a tervezett tér funkcionalitását és elrendezését és hangulatát, olyan érzés, mintha már ott lennél. Rengeteg időt és visszatérő költséget (többszöri áttervezés, kivitelezési munkák módosítása) takaríthatsz meg, ha már a tervezés során ezt a szolgáltatást kéred.

  Ha szeretnél egy ilyen interaktív látványtervet megnézni, kattints ide  →

  belsőépítészeti tervezés nowodvorski lámpa

  Kivitelezés - belsőépítészeti munkák

  Csapatunk nemcsak a belsőépítészeti tervezésben, hanem a kivitelezésben is segítségedre lesz. A tervek elkészítése során segítünk a megfelelő anyagok, lámpák, burkolatok és bútorok kiválasztásában, valamint, ha szükséges felügyeljük a projekted teljes belsőépítészeti kivitelezését.

  Megbízható partnerekkel dolgozunk

  Szorosan együttműködünk a választott kivitelezőkkel és szakemberekkel, hogy a tervek pontosan úgy valósuljanak meg, ahogy azt elképzelted, határidőre.
  Hiszünk abban, hogy értéket csak jó minőséggel lehet teremteni, ezért olyan partnereink vannak, akik magas minőségben és kiváló szakamberekkel dolgoznak.

  Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb és büszkék vagyunk a növekvő számú visszatérő ügyfeleikre!

  Építkezés

  Helyszíni Koordináció - ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS ESETÉN

  A határidők és költségvetés szoros nyomon követése elengedhetetlen, ezért a Prémium MAX csomagunk részeként igény szerint kérhető helyszíni koordináció, amit saját tervezésű és kivitelezésű projekteknél tudunk biztosítani.

  Amikor építkezésre vagy felújításra kerül sor, sokan azonnal az építésvezetőre vagy az építészre, esetleg a generálkivitelezőre gondolnak, de gyakran alábecsülik a belsőépítész projektmenedzseri szerepét. Valójában a belsőépítész nemcsak a tértervezésért felelős, hanem fontos szerepet játszik a kivitelezésben is.

  → Miben tudunk segíteni neked, és miért érdemes a belsőépítészt bevonni a koordinációs, projektmenedzseri feladatokba egy komplex építkezés és felújítás projektek során?

  Koordináció és Tervezés: Magabiztos tudással rendelkezünk építkezés vagy felújítás során szükséges tervezési és koordinációs képességekkel. Biztosítjuk, hogy a kivitelezési folyamat zökkenőmentesen haladjon előre, és minden szakaszban minden szükséges lépés megtörténjen. Levesszük a válladról a stresszes feladatokat, hogy a számodra fontos döntésekre tudj koncentrálni.

  Váratlan Kihívások Kezelése: A kivitelezési munkák mindig tartogatnak váratlan kihívásokat. Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezek kezelésében, így gyorsan és hatékonyan reagálunk az ilyen helyzetekre, minimalizálva ezzel a lehetséges késéseket vagy problémákat.

  Szakmai Hálózat és Kapcsolatok: Széles körű szakmai hálózattal rendelkezünk, beleértve a kivitelezőket, beszállítókat és más belsőépítészeti szakembereket (pl. asztalos, egyedi felületképzés stb.). Ennek köszönhetően gyorsabban és probléma mentesen tudjuk szervezni a szükséges erőforrásokat, és segíteni a minőségi munkavégzést.

  Kommunikáció és Együttműködés: Szorosan együttműködünk a különböző szakemberekkel és szakági tervezőkkel, például az építész tervezővel, villamos- és gépészeti tervezőkkel, kivitelezői vállalkozókkal és anyagbeszállítókkal. Biztosítjuk az információáramlást a szakemberek és közted, hogy az általad meghatározott igények maradéktalanul teljesüljenek.

  Minőségellenőrzés és Szakmai Tanácsadás: Részt veszünk a belsőépítészeti munkák minőségellenőrzésében, és ha kell szakmai tanácsokkal segítünk, hogy a legjobb megoldásokból és anyagokból tudj választani. Ez segít megőrizni, hogy a minőségi tervezés mellett a végeredmény is magas minőségű legyen.

  Költségvetés és Időgazdálkodás: Segítünk teljes átfogó képet adni neked a projekt teljes költségvetéséről és ütemezéséről. Projektmenedzserként biztosítjuk az idő- és költségkeret betartása, valamint az esetleges változások kezelését a tervezés és a kivitelezés során. Folyamatos kapcsolatban állunk veled, és tájékoztatunk a változásokról, hogy a legjobb döntéseket tudd meghozni.

  Elégedettség: Közvetlen kapcsolatot tartunk veled és a kivitelezéssel. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy az igényeid és visszajelzéseid figyelembevételével a kivitelezés zökkenőmentesen haladjon és elégedett lehess a végeredménnyel.

  tervezési tanácsadás

  Tervezői Tanácsadás - Bérelj szakértőt!

  A belsőépítészet és a tértervezés olyan területek, amelyek komoly hatást gyakorolnak az emberek mindennapi életére, legyen szó otthonról, irodáról, közösségi térről vagy egy kávézóról.

  Sokan azonban hiszik, hogy egy belsőépítész bérlése csak hosszú projektekhez vagy nagy költségvetéshez szükséges. Az igazság azonban az, hogy már egy pár órás konzultáció is sokat segít abban, hogy kihozzuk a legtöbbet a belső terekben rejlő lehetőségekből.

  → Néhány ok, miért érdemes egy belsőépítész szakemberrel konzultálni, még akkor is, ha csak egy rövid időre bérled őt.

  Professzionális Szaktudás és Tapasztalat: Belsőépítész és enteriőr csapatunknak nemcsak mélyreható szakmai tudással rendelkezik, hanem tapasztalattal is, amit hosszú évek alatt szereztünk. Képesek vagyunk olyan ötleteket és megoldásokat javasolni, amire talán soha nem gondoltál volna.
  Egy rövid konzultáció során ezeket az ötleteket megosztjuk veled, hogy hatékonyabban ki tudd használni a tereket és a rendelkezésre álló helyet.

  Egyedi Megoldások és Tanácsok: Minden tér más és más, és az igények is különböznek. Belsőépítész szakembereink egyedi igényeidre szabott tanácsokat és megoldásokat javasolnak, amelyek segítségével maximalizálhatod a teret és annak funkcionalitását.

  Átfogó Térbeli Látásmód: Tértervezés kapcsán sokan csak az esztétikumra és az egyes elemekre fókuszálnak. Mi azonban egységben gondolkodunk, figyelembe vesszük az építészeti adottságokat, Téged és az igényeidet, a tájolást, a térbeli arányokat, az ergonómiát és a funkcionalitást.

  Költség úgy megtakarítás : Bár elsőre úgy tűnhet, hogy egy belsőépítész bérlése plusz költséget jelent, már rövid távon is megtakarítást jelent. Azáltal, hogy profi segítséget veszel igénybe a tervezés kezdeti szakaszában, elkerülheted a későbbi áttervezéseket és javításokat, amelyek sokkal költségesebbek lehetnek a kivitelezés során. Rávilágítunk a gyengepontokra, amit hosszú évek tapasztalatával gyűjtöttünk. Ne feledd, az idő pénz!

  Professzionális Hálózat és Források: Csapatunk rendszeresen dolgozik együtt más szakemberekkel és beszállítókkal. Ezáltal olyan kapcsolati hálóval rendelkezünk, amellyel könnyebben és gyorsabban megtalálhatod a számodra legjobb megoldásokat.

  → Egy belsőépítész bérlése rövid, pár órás konzultációra is rendkívül hasznos, hogy a tervezett projekt sikeres legyen, de hosszútávon akár még sokkal több pénzt és időt is megtakaríthatsz vele. Ezért érdemes fontolóra venni ezt a lehetőséget, még akkor is, ha csak néhány fontos kérdésben van szükséged szakértőre.

  Ha már futó projekted van és azonnali belsőépítész vagy enteriőr tervező szakértőre van szükséged, esetleg inspirációra vagy kreatív megoldásra, bátran keress minket!

  → A tervező bérlése kapcsán az online tanácsadás lehetőséget ad számodra, hogy rugalmasan ütemezd a konzultációkat a saját időbeosztásodhoz igazodva, otthonod kényelméből.

  Gyakori Kérdések

  Belsőépítész Iroda

   

  Teljes körű prémium belsőépítészeti tervezést, látványtervezést és opcionálisan igényelhető kivitelezést is biztosítunk.

  → Lépj velünk kapcsolatba!

  Elérhetőségeink

   

  Telefon: +36 70 518 2515

  E-mail: írj Nekünk

  TérÉrzék Design Stúdió Kft.

  Shares