belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Projektek Budapest XII. Kerület

  Belsőépítészeti tervezés – Koncepció terv

  140 m² 

  2020

  Budapest XII. Kerület

A XII. kerületben épülő ikerház alapkoncepciója az volt, hogy mindenben tükrözze a prémium minőségű, kortalan designt és igényességet. A legmodernebb világítástechnikai megoldásokat alkalmaztuk.
Olyan funkcionális élettereket hoztunk létre, amely egy négy tagú család számára ideális otthont biztosít, legyen szó dolgos hétköznapokról, vagy családi/ baráti összejövetelekről.
Az előszoba meghitt hangulatot sugároz, ahova megnyugtató megérkezni. A tágas nappali nem csak közös filmezésekhez, de családi beszélgetésekhez vagy kissé elvonult olvasáshoz is ideális. A minden igényt kielégítő konyhát a gyönyörű étkező, mintegy hídként kapcsolja össze a nappalival.
Az egységes fa textúra az alapkoncepció része, amely hideg és melegburkolatokban, valamint az egyedi bútoroknál is megjelenik. A szülői lakrész, letisztult, elegáns és hívogató, míg a gyerekek része játékos, funkcionális és moduláris, alkalmazkodva változó korukhoz, igényeikhez és tevékenységeikhez.

Belsőépítész Iroda

 

Teljes körű prémium belsőépítészeti tervezést, látványtervezést és opcionálisan igényelhető kivitelezést is biztosítunk.

→ Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink

 

Telefon: +36 70 518 2515

E-mail: írj Nekünk

TérÉrzék Design Stúdió Kft.

Shares