belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Projekt Budapest III. Kerület

  Belsőépítészeti Tervezés – Koncepció Terv

  85 m²

  2020

  Budapest III. Kerület

A lakás a Dana parti épület földszintjén található, saját kertkapcsolattal. A folyó közelsége számos olyan építészeti (szigetelési) odafigyelést igényelt, ami hatással volt a belsőépítészeti tervezésre, különösen az anyagok kiválasztására.
A letisztult, masculin világot a tölgy melegsége és a zöld nyugattó hatása oldja. A koncepció alapja a minőségi tölgy furnérozott textúra, ami a natúr burkolatokat kíséri, a sötét kontrasztok a férfias, indusztriális hatást erősítik. A térszervezést a lakás szabálytalan alaprajza tette érdekessé, amit igyekeztünk a terek előnyeire fordítani, a funkciók helyigényét szem előtt tartva, komplex élettereket alakítottunk ki. Így a háló is önálló gardrób részt kapott, és a nappali-konyha étkező is olyan pihenő megoldásal egészült ki, amely teljes mértékben a megrendelők igényeit szolgálja. A családnak négylábú tagja is van, így a padlóra mindenhol egységesen nagy kopásállóságú vinyl burkolat került. Mivel nem volt lehetőség külön háztartási helyiség kialakítására, így ezeket az eszközöket a fürdőszobában kellett elhelyezni olyan módon, hogy az sem a használatot, sem a látványt ne zavarja.

Belsőépítész Iroda

 

Teljes körű prémium belsőépítészeti tervezést, látványtervezést és opcionálisan igényelhető kivitelezést is biztosítunk.

→ Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink

 

Telefon: +36 70 518 2515

E-mail: írj Nekünk

TérÉrzék Design Stúdió Kft.

Shares