belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Mikor késő?

Belsőépítészeink teljes körű szolgáltatással állnak rendelkezésedre, de fontos, hogy már az engedélyezési terv elkészülése előtt keress fel minket! Sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy úgy gondolják, hogy amikor elkészült az engedélyezési terv és megtalálták az ideális generálkivitelezőt is. Akkor érdemes nekiállni belsőépítészt keresni. Ez azonban már nagyon késő a tökéletes végeredményhez, hiszen ilyenkor már nem lehet változtatni a terveken. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért érdemes megpróbálni minél előbb megtalálni az ideális belsőépítészt!

Mikor érdemes?

Egyrészt, ha elkészültek a tervek és rövidesen kezdődik a kivitelezés is, akkor sürgetővé válik a megoldás. Ilyenkor vagy sebtiben kell belsőépítészt keresni, vagy anélkül fog elkezdődni a kivitelezés, hogy átbeszéltük volna a szakemberrel. Akit persze később szeretnénk majd bevonni, ha egyszer megtaláljuk és ha majd rá is ér új munkát vállalni. Nem győzzük hangsúlyozni hogy mennyire fontos az építész munkájával összehangolni a belsőépítészeti tervezést. Ez egy rendkívül hosszadalmas és időigényes folyamat.

Belsőépítész szolgáltatások

Egy megbízható belsőépítésztől irreális elvárás, hogy azonnal érjen rá, és napokon belül készítse el az igényeinknek maximálisan megfelelő belsőépítészeti tervezést dokumentációval. Sajnos sokszor előfordult már, hogy olyan megkeresés érkezett hozzánk. Szükség lenne a belsőépítészeti tervezésre és komplett látványtervre, de a ház már szerkezetkész és napokon belül kezdenek a villanyszerelők is. Erre egy egyszerű, de szemléletes példával szoktunk élni, ez pedig a húsleves: ha finomat szeretnénk főzni, az nem megy villámgyorsan, időt igényel az előkészítés és a főzési időt sem szabad lespórolni. Amikor valaki azzal keres meg minket, hogy jövő héten kezdenek a villanyszerelők és SOS kellene a villanyterv. Az olyan, mintha a tyúkhúslevesből kérné a szárnyát, mégpedig 5 perc múlva. Az építésznek rengeteg ideje volt a tervezésre – általában hosszú hónapok – a belsőépítésztől sem várható el, hogy 1-2 hét alatt mindent megtervezzen és dokumentáljon.

Fontos az idő

Szánj elég időt a belsőépítész keresésére és tervezési munka elvégzésére, így van esély arra, hogy a kompromisszumok számát (és a költségvonzatait) kordában tartsuk! Komplett szolgáltatásért fordulj bizalommal hozzánk, mégpedig mielőbb!

Shares