belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Belsőépítész munkája

belsőépítész munkája már az építészeti tervezés során is kulcsfontosságú, ezért a legjobb, ha a két szakember már a kezdetekkor együtt tud dolgozni.

Sokan esnek abba a hibába, hogy akkor hívnak belsőépítészt, amikor a ház már lényegében felépült, de legalábbis előrehaladott állapotban van. Ez több szempontból sem szerencsés, ugyanis ilyenkor már nincs lehetőség módosításra. Egy lakás kialakításában például rendkívül fontos szerepe van a nyílászáróknak és a térelválasztó falaknak. Egy kész ház esetében ezek már fixek, nem lehet rajtuk változtatni.

Belsőépítész bevonása

Most nézzünk 5+1 okot, amiért a belsőépítészt az építészeti tervezésbe is érdemes bevonni!

1. Az első és egyben talán a legfontosabb ok, hogy a leginkább személyes igényekre szabott otthon kialakítása csak így biztosítható. A belsőépítész tervei alapján kerülnek a végleges helyükre a nyílászárók, illetve az egyes helyiségek kialakítása is e szerint valósul meg.

2. Annak köszönhetően, hogyha a két szakember együtt dolgozhat, az építésznek is könnyebb dolga van, hiszen így látja a kész koncepciót, amit a belsőépítész az ügyfél igényeire hangolt.

3. Fontos, hogy a közös munka által könnyebben tervezhetőek és kézben tarthatóak a költségek. így nem kell tartani váratlan, jelentős változástól.

4. A kreatív szakemberek összehangolt munkája mindig erősíti egymást a különböző nézőpontok miatt, ezért a végeredmény is sokkal harmonikusabb lesz.

5. A különféle szakágak is kellő figyelmet kapnak már a tervezés korai fázisában (elektromosság, gépészet), így a későbbiekben nem okozhat majd gondot például a konnektorok vagy a vezetékek helye.

+1. Nincs döntéskényszer, már az alapozás előtt elkészülnek a belső terek látványtervei és a szükséges kiviteli tervek.

Mérnök csapat

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, és úgy döntöttél, hogy profi belsőépítészt keresel álmaid otthonának megtervezéséhez, keress minket bizalommal! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az építészekkel való közös munkában.  Szívesen állunk rendelkezésedre már a tervezés kezdetekor. Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

 

 

 

 

 

 

Shares