belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

S/ALON Budapest Wendy Morrison stand

Wendy Morrison Design

A S/ALON tervezői pályázat egy kivételes lehetőség volt az interiőr tervezés és a design iránt érdeklődők számára, hogy Wendy Morrison gyönyörű szőnyegeinek inspirálta teret hozzanak létre. A feladat középpontjában az állt, hogy a szőnyegek ne csupán díszítő elemek legyenek, hanem valódi műalkotások, amelyek a helyiséget díszítik és inspirálják.
A tervezés során fontos volt a szőnyegek stílusának és trendjének megőrzése, miközben egyedi és exkluzív teret hoztunk létre a S/ALON Budapest számára. Wendy Morrison szőnyegei gyakran ihletet merítenek a természetből és kultúrákból, és ezt az inspirációt hűen megőriztük a terveinkben.
A S/ALON tervezői pályázat során a kreativitás és az egyediség kulcsfontosságú szerepet játszott. Megalkottunk egy olyan térkoncepciót, amely bemutatja a szőnyegeket műalkotásként, és hangsúlyozza azokat a helyiséget dekoráló elemekként.

  koncepció tervezés

  42 m²

  2021

  Budapest, S/ALON

Interiőr Tervezés

Ez a projekt egy kiváló példa arra, hogyan lehet a tervezést és a design-t ötvözni a művészettel, hogy egyedi és lenyűgöző tereket hozzunk létre. A S/ALON tervezői pályázat révén lehetőségünk volt bemutatni, hogyan lehet a szőnyegeket a tervezés középpontjába helyezni, és hogyan lehet egy egyszerű szőnyegből egy inspiráló műalkotást létrehozni, amely személyre szabott stílust és trendeket tükröz.

Belsőépítész Iroda

 

Teljes körű prémium belsőépítészeti tervezést, látványtervezést és opcionálisan igényelhető kivitelezést is biztosítunk.

→ Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink

 

Telefon: +36 70 518 2515

E-mail: írj Nekünk

TérÉrzék Design Stúdió Kft.

Shares