belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Projektek Törökbálint

Belsőépítészeti Tervezés

A törökbálinti családi ház belsőépítészeti és koncepcionális tervezése magával ragadó példa a modern design és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyára. Ez a lenyűgöző otthon nem csupán egy épület, hanem egy élettér, amely tükrözi a tulajdonosok stílusát és életmódját.
A tervezés középpontjában az open space elrendezés áll, amely teret ad a tágas és könnyed életvitelnek. A nappali, az étkező és a konyha egyszerre áramlik, teremtve egy központi teret, ahol a család és a barátok könnyedén összegyűlhetnek. A nagy ablakok és üvegajtók természetes fényt öntöznek a térbe, miközben lenyűgöző kilátást nyújtanak a kertre és a környező természetre.
Az anyagok és a színpaletta a minimalista eleganciát és a meleg otthonosságot ötvözi. A bútorok és díszítőelemek gondosan kiválasztottak, hogy kiemeljék az épület egyediségét.
A tervezés során a funkcionalitás és a kényelem is kulcsszerepet játszott. A beépített és rejtett tárolók innovatív megoldásokat kínálnak, hogy az otthon mindennapjai gördülékenyen teljenek. A hálószobák és fürdőszobák is az egyedi igényeket szem előtt tartva lettek kialakítva, hogy a tulajdonosok minden kényelmet élvezhessenek.
A családi ház belsőépítészeti és koncepcionális tervezése valóban a modern életmód és a design kifinomult művészete találkozik.

SBID International Design Awards 2023 – Finalist

Az elkészült és profi fotósunk által befotózott családi ház belsőépítészeti tervezésünk portfoliója nemzetközi elismerésre találtak, hiszen bekerült a 2023-as SBID International Design Awards Interior Design kategóriájának fináléjába, ahol a legjobbak között szerepelt.
Ez a tervezési díj a világ minden tájáról vonzza a pályaműveket melyeket az iparág nemzetközi vezető szakértői értékelik, így ez valóban megtiszteltetés és az iparági elismerés jele, amely felülmúlhatatlan az arra érdemes nyertesek számára.

  Belsőépítészeti tervezés és koncepció terv

  250 m²

  2019

  Törökbálint

A 250 m²-es családi ház projekt 2018 végén kezdődött, és az alapozásnál kapcsolódtunk be. Sajnos a kivitelezés rendkívül elhúzódott, de a belsőépítészeti tervezési szakaszt 2019 első felében lezártuk, ezt követően pedig a kivitelezés koordinálása volt a cél, végül 2021 nyáron költözött be a család.
Minden a belsőépítészeti terveknek megfelelően készült el; ez leginkább a rendszeres, helyszíni bejárásnak és a folyamatos egyeztetésnek köszönhető, ugyanis a kivitelezők a legtöbbször a számukra sokkal egyszerűbb – azaz olcsóbb – megoldást választanák.

Belsőépítész Iroda

 

Teljes körű prémium belsőépítészeti tervezést, látványtervezést és opcionálisan igényelhető kivitelezést is biztosítunk.

→ Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink

 

Telefon: +36 70 518 2515

E-mail: írj Nekünk

TérÉrzék Design Stúdió Kft.

Shares