belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Belsőépítészeti Tervezés és Tanácsadás

Az esetek többségében a belsőépítészeti tervezésről nincs elegendő infurmációjuk az embereknek. Sokan el sem tudják képzelni, hogy pontosan ennek mi a menete, pedig fontos lenne, hiszen így az ügyfél tudni fogja, hogy egy adott projektben van-e erre szükség vagy nincs. Ha Te is szeretnél erről bővebb és valóban pontos információkat megtudni, itt a lehetőség, hogy tájékozódj a legfontosabb tudnivalókról!

Építkezés, Felújítás

A belsőépítészeti tervezés teljes körű felújításoknál, új építésű családi házaknál jöhet szóba, amikor még térszervezés szinten a belső falak mozgatására is van lehetőség. Ez a leghosszabb folyamat, átlagosan 10-12 hét, de ezt befolyásolhatja az egyeztetés menete. Ez esetben megtervezzük a világítást, és ha szükség van rá, akkor az álmennyezetet és egyéb gipszkarton falakat, továbbá az érintett gépészeti és elektromos kiállások helyét is. Ilyenkor készülnek 3D látványtervek is, hogy az ügyfél könnyebben el tudja képzelni a végeredményt. Az ehhez kapcsolódó dokumentáció több mindent tartalmaz, például építési és bontási tervet, padlóburkolási rajzot.

Saját Kivitelező Csapat

A belsőépítészeti tervezés után elkezdődnek a munkálatok. Szükség esetén saját kivitelező csapattal dolgozunk, akikkel nagyon magas minőségű munkát végzünk. Lehetőség van tanácsadásra is, amihez előzetes időpont egyeztetésre van szükség. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Shares