belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Villa Projekt WELLNESS

Mitől luxus egy ingatlan?

Az ingatlanok világában a luxus nem csupán egy szó, hanem egy életstílus. Amikor bepillantunk ebbe az exkluzív világba, rögtön érezhetjük a különlegességet és a minőséget. Ebből a belsőépítészeti koncepció tervből nem pusztán egy épület lesz amikor megépül, hanem egy életstílus. A csillagos égbolt világítás, a ceramica fondovalle burkolat, a beépített jakuzzi, a luxus wellness medence, a beépített szauna és a játék szoba mind azt üzenik, hogy itt a luxus, a kényelem és a kifinomultság valóban megtestesül.

Érték

Az ingatlan értéke nem csak anyagi, hanem az élet minőségét emeli új magaslatokba. Az első pillantásra feltűnő csillagos égbolt világítás a wellness helyiségekben azonnal elvarázsolja az embert. Az éjszakai égbolt hangulatát idéző fények a térben egy romantikus és meghitt atmoszférát teremtenek.

Luxus – Wellness

A luxus wellness medence és a beépített jakuzzi az élet komfortját és luxusát hozzák el. A medence maga a pihenés és feltöltődés forrása. Míg a jakuzzi a masszázs és az ellazulás lehetőségét kínálja. Az itt található beépített szauna pedig a teljes kikapcsolódást nyújtja. Ahol testünk és lelkünk egyaránt regenerálódhat.
A belsőépítészeti koncepció tervezésnél minden helyiségben a harmóniára és a praktikumra egyaránt figyeltünk. Miközben az elegancia és a modern stílus jegyeit hoztuk be. A lakberendező kollégáink pedig az egyes terek hangulatát és karakterét fejlesztették tovább kiválóan megválasztott bútorokkal és dekorációkkal.

  Belsőépítészeti koncepció terv

  900 m² ebből a wellness 350 m²

  2021

  Nagykovácsi

Funkció

A 350 m²-es pinceszinten egy komplex wellness rész kapott helyet, szaunákkal és gőzkabinnal. Másodszor, egy játékszobát is kialkakítottunk. így ha a családnak billiárdozni vagy dartsozni támad kedve csak a pincébe kell lemenniük.
És ami megkoronázza luxust és ötcsillagos kényelmet biztosít a család számára, az egy moziszoba. Így otthon is dolby atmos hangrendszerrel és 4K felbontással élvezhetik a legjobb filmeket. Tehát pandémia idején is biztonságosan otthon lehet mozizni. Ez elég jól hangzik, ugye?
Végül, de nem utolsó sorban, a kiszolgáló helyiségek és a garázs is ezen a szinten található. Egy ekkora villa napi működése rendkívül sok feladatot ad a személyzet számára.

Belsoepitesz es lakberendezo iroda

 

Teljes körű prémium belsőépítészeti tervezést, látványtervezést és opcionálisan igényelhető kivitelezést is biztosítunk.

→ Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink

 

Telefon: +36 70 518 2515

E-mail: írj Nekünk

TérÉrzék Design Stúdió Kft.

Shares