belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Teljes folyamat

 belsőépítész nagy segítség az elképzelések megvalósításában, de a generálkivitelező tartja kézben a projektet, ezért mindkét szakember nélkülözhetetlen! Ameddig nem vágsz bele az építkezésbe, nehéz elképzelni, hogy mennyi teendőt foglal magába a teljes folyamat. Minden szakembernek megvan a maga feladata, de szükség van valakire, aki az egészet irányítja és összetartja. Tévedés azt hinni, hogy ez a műszaki ellenőr dolga. Neki ugyanis egészen más feladata van a projekt megvalósításában. A szakipari munkálatok összeszervezéséért csakis a generálkivitelező felel, és senki sem veszi át a helyét, ha nincs ilyen szakértő megbízva. Ilyen esetekben bizony minden feladat a megrendelőre hárul, ami rengeteg időt és energiát emészt fel. Nem utolsó sorban pedig igencsak stresszes. Nem kérdés tehát, hogy a generálkivitelezőn nem érdemes spórolni, hiszen az hatalmas terhet ró a megrendelőkre, de a belsőépítész munkájára is hatással van.

Elengedhetetlen a belsőépítész

A megrendelők számára az a legjobb, ha teret nyernek az egyedi elképzelések, és semmiben nem kell kompromisszumot kötni. Ám ha utólag derül fény speciális igényekre, azzal csúsznak a határidők és a kiadások is emelkednek. Sőt, olyan is előfordulhat, hogy csak bontással lehet megvalósítani az elképzeléseket. Ezek a kellemetlenségek azonban elkerülhetőek, ha minden szakember időben be van vonva a projektbe, és jól tudnak együtt dolgozni. Szükség van egy generálkivitelezőre, aki kézben tartja a munkafolyamatokat, és elengedhetetlen egy belsőépítész, méghozzá az elejétől fogva. A kivitelező ideális esetben arra a tervdokumentációra alapozza a munkálatokat és a költségvetést, amit a belsőépítész készített. A két szakember együttműködése tehát rendkívül fontos. Természetesen nagy jelentősége van annak, hogy kire bízzák a munkát a megrendelők, hiszen csak a jól megválasztott generálkivitelező és belsőépítész tudja maradéktalanul ellátni a feladatát.

Komplex szolgáltatás

 Mi komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, így biztos lehetsz benne, hogy átfogó szakmai támogatást kapsz, ha belsőépítész csapatunkra bízod a teendőket. Ne feledd, a jó munkához idő kell, ezért ha döntöttél, mihamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot!

Shares