belsőépítész iroda budapest, enteriőr tervezés, belsőépítészeti tervezés

Konyhakiállítás Budapest 2018

Kíváncsian vártam a ma kezdődő egész napos Konyhakiállítást . Be kell vallanom, tavaly, sok év kihagyás után, csalódottan távoztam az Arénából. Idén azonban kellemes meglepetések vártak.

A kis és nagy konyhagépgyártók természetesen központi helyeken sorakoztak, de idén számos bútorgyártó is képviseltette magát, a látogatók nagy örömére. Hisz aki ide látogat (a szakmán túl persze) valószínűleg nem csak gépeket akar venni/cserélni hanem komplett konyhára vágyik.

A teljesség igénye nélkül, próbálom bemutatni kikkel találkozhat kint a Látogató. Ma is elég sokan voltak, így nem tudtam „nyugodtan fotózgatni” :), a képek igazán élettel teliek lettek…

Whirlpool, Bosch, Miele, Teka, Gorenje

Nagy készülék gyártók között a Bosch és a Whirlpool a tavalyihoz hasonló módon prezentált, érdekesség talán a 75 cm széles beépíthető hűtő. Előbbieké a Nagyszínpad is, utóbbiaknál most is Kovács Lázár színesíti a repertoárt. A Teka standján nemcsak konyhagépek de pompázatos mosogató csaptelepek is sorakoznak. A Gorenje nagy standján a Starck kollekció is megfelelő hangsúlyt kap (személyes kedvenc, köztudottan Starck fan vagyok J ). A Miele  új standja nagyon látványos és informatív. Ötletesen szemléltették a főzőlapba integrált páraelszívójuk technikai részleteit (másik kedvenc, a mérnök énemé), velük egyébként a Construmán is találkozhatunk.

A páraelszívósok közül a Multikomplex  termékeit csak a Construmán láthatjuk, de sok újdonságot ígérnek. A Faber azonban megmutatta magát, és meg kell mondjam, csodálatosak a termékei. A standjuk is nagyon tetszett, kicsit industrial, kicsit nyers és természetes, nagyon mai 🙂

A Liebherr  több szabadonálló és beépített hűtőjét is bemutatja a tőlük megszokott minőségben és szakértelemmel.

És akkor jöjjenek a konyhabútorok . A modern és a klasszikus vonal egyaránt képviselteti magát. A Pannónia Bútorstúdiónak nagyon szép és tágas standja van. A SIL Design-nál is különleges dolgokban gyönyörködhetünk. Az Almafa a klasszikus és a modern vonalát egyaránt megmutatja, ahogy a Toscána Bútor is.  Queenland Design elegáns klasszikusokkal van jelen.

A Bútor Vonal mellett, majdnem el is mentem, de felismertem az egyik kedvenc üzletem (DIVAShome ) szépséges kiegészítőit és bútorait, így hát jobban szemügyre vettem a konyhát is. Egy fogantyú nélküli akril frontú konyhát állítottak ki (ez nem egy nagy trúváj mostanában, legyintene bárki), ez azonban nem fényes akril, hanem UJJLENYOMATMENTES szuper matt. Na, ezt már érdemes közelebbről megnézni és a vasalatok is önmagukért beszélnek.

Összességében kellemes élményekkel távoztam, a kiállítást meleg szívvel ajánlom mindenkinek.

Shares